محققین اهل سنت و شیعه در کتب خود از حضور حضرت فاطمه (س) در حجه الوداع یاد کرده اند و این موضوع حضور ایشان را در آخرین حج پیامبر عظیم الشأن اسلام اثبات می نماید. محمد حسین هیکل از مورخین و نویسندگان شناخته شده اهل سنت در کتاب "زندگانی محمد(ص)" در وقایع مرتبط با حجة الوداع چنین آورده است: "علی(ع) از یمن بازگشت ... وقتی به مکه رسید پیش فاطمه (س) رفت و دید که او احرام خود را گشوده است"در کتب دیگر محققین عامه نیز حضور دخت رسول الله در آخرین حج ایشان نقل گردیده است. این امر استناد برآن دارد که فاطمه(س) بطور حتم و یقین در بازگشت از حج در غدیر خم در میان جمعیتی بوده اند که ناظر بر انتخاب الهی همسرش علی بن ابیطالب(ع) به مقام ولایت و جانشینی رسول الله بوده اند.در احادیث مورد استناد در کتب محققین شیعی نیز احادیثی موجود است که بطور واضح حضور ایشان را در غدیر خم بیان می دارد. از جمله این حدیث که مرحوم دشتی در کتاب خود از فاطمه(س) نقل مینماید:
شگفتا! آیا روز عید غدیر خم را فراموش کرده اید؟
شنیدم که پیامبر گرامی اسلام فرمود: علی بهترین کسی است که او را جانشین خود در میان شما قرار می دهم. علی علیه السلام امام و خلیفه بعد از من است و دو فرزندم، (حسن و حسین علیه السلام)و نه نفر از فرزندان حسین علیه السلام پیشوایان و امامانی پاک و نیکند.
اگر از آنها اطاعت کنید شما را هدایت خواهند نمود و اگر مخالفت ورزید، تا روز قیامت بلای تفرقه و اختلاف در میان شما حاکم خواهد شد."
بعد چندی چون مناسک شد تمام بر مدینه ره نـــــمود همراه عـــام
در میان ره بدید او جبرئـــــــــــــیل گشت نازل همچو انسـانی جمیل
آیه ای تـقــــدیم کرد او بر رسـول شـــــاهد آن منظـره بودش بتــول
بعداز آن گفتا نبی بر فاطــــــــــمه فاش می گویم دگــــر این برهمه
دینتان امروز پس کــــــــامل بشـد مرتضـــی بر حق خود نائل بشـــد
جمع کرد او مســـلمین رادر غـدیر دست بگرفتش ز حــــیدر آن هژیر
گـــفت: باشد بعدِ من، حـیدر وَلی همچو حـــــکم من بُوَد حکمِ علی
خیمهء زهـــــــــرا بشد پر از زنــان قصدشـــــان تبریک بر فـَخر جهان
چون طهارت نبود کعبه و بتخانه یکیست
نبود خیر در آن خانه که عصمت نبود
جلسه ای بود و چندین سخنران دعوت شده بودند برای سخنرانی
یکی از اینها استاد دانشگاهی است پرآوازه و مشهور.... آخرای سخنرانی این استاد چون وقتش تمام شده بود سخنران بعدی یکی دوبار با اشاره و پیام بهش فهماند که وقتتان تمام شده و مطالب را جمع و جور کنید و ایشان زیاد توجهی نمی کردند و بالاخره سخنرانی اش تمام شد.
بعدا" یکی از بادمجان دور قاب چینها گفت که استاد ما بهش گفتیم که شما کیستید و ...؟ولی باز هم ایشان جسارت کرده و به شما اتمام وقت را گوشزد کردند!
استاد که واقعا" از این کار سخنران بعدی ناراحت و گله مند بود گفت:اجازه دهید جواب این برادرمان را با یک مثال بدهم.
بعضی وقتها که صف دستشویی زیاد شلوغ باشد اکثر نفرات در می زنند و عجله خود را نشان می دهند و گاهی پاهای خود را به نشانه عجله بر زمین می زنند ولی گاها"در بین این نفرات کسی یافت می شود که زیاده از حد عجله دارد و علاوه بر اینکه تندتند راه می رود و پاهایش را برزمین می زند هر از چندی یک بادی هم از شکمش خارج می شود و نمی تواند جلوش را بگیرد.کاراین برادرمان همانکارآن شخص است!!!
البته آن شخص محترم چیزی نگفت و بقیه خندیدند و استاد را با این کارشان و به خیال خودشان جواب دندان شکنش تحسین کردند!
ولی من نه تنها نخندیدم از زورگویی و پررویی استاد بدم آمد و هر چه دید مثبت بهش داشتم همه یک جا پرید وشعر ابتدای متن به نظرم آمد.
استاد بزرگوار و محترم:گیرم که خیلی باسوادی و سخنرانیت هم حرف ندارد ولی اینها همه برای خودت است.
پیش من کسی عزیز و ارزشمند است که برای بقیه ارزش قائل باشدو لاغیر!
چیزی که در مملکت ما زیاد است حرف است که یا قابلیت اجرا ندارند و یا کسی نیست که اجرایش بکند.
روزی یکی از اساتید کویرشناسی چنان با آب و تاب از ارزش و اهمیت کویر می گفت که فکر کردم از همان فردا به فکر استفاده از آن خواهیم بود واز حالت تک محصولی بیرون خواهیم آمد لابدکارشناسان معدن و کشاورزی و صنایع دستی و ... هم سخنرانی بکنند همین طور فکر خواهم کردولی در نتیجه باز ما هستیم و نفت آنهم تا کی خدا می داند!
به عمل کاربرآید به سخندانی نیست!
نوشابه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان و در عین حال مضرترین آنهاست.هیچ جای دنیا نیست که در آن نوشابه های گازدار نباشد. هر چند که همواره نیز پزشکان از مضرات این نوشابه ها بسیار بگویند اما باز این نوشیدنی به میزان بسیار زیاد مصرف می شود.
10 مشکل نوشابه خورها
1- چاقی و افزایش وزن یکی از اصلی ترین مشکلات نوشابه است. نوشابه اگر چه ارزش غذایی ندارد اما بخاطر شیرین کننده هایی که در ساخت آن بکار می رود کالری بالایی دارد و چاق کننده است . قند موجود در یک بطری نوشابه گازدار برابر با دو بسته شکلات است و حدود 150 کالری انرژی وارد بدن می کند. در نوشابه های رژیمی بجای شکر از شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام استفاده می شود اما خود این ماده اشتها آور است.
2- اسید بنزوئیک یکی از مواد نگهدارنده موجود در نوشابه است .مصرف زیاد این ماده می تواند سرطان زا باشد.به همین علت نوشابه خورهای حرفه ای بیشتر در معرض سرطان سوق هستند.
3- یکی دیگر از معایب مصرف نوشابه های گازدار بروز کم خونی است.نوشابه ها باعث می شوند آهن موجود در غذا جذب نشود و به همین علت موجب کم خونی می شود.
4-رنگ هایی که در تهیه نوشابه مورد استفاده قرار می گیرد برای سم زدایی به کبد می روند و کبد برای سم زدایی مواد رنگی مجبور به تحمل فشار زیادی می شود.
5-اسید فسفریک یکی از مواد نوشابه است.با مصرف نوشابه این ماده وارد خون می شود و به کلیه ها می رود.از آنجایی که کلیه ها نمی توانند این ماده را سریع دفع کنند فشار زیادی را متحمل شوند.از طرف دیگر این ماده موجب می شود کلسیم بدن دفع شود . با افزایش یافتن غلظت کلسیم در کلیه ها این ماده رسوب می کند و در دارز مدت باعث تشکیل سنگ های دستگاه ادرای می شود .از سوی دیگر اسید فسفریک مینای دندان را حل می کند و باعث تسریع پوسیدگی دندان می شود.
6- کودک شیرخوار هم از دست نوشابه در امان نیست.چون نوشابه باعث از بین رفتن مواد مغذی در شیرمادر هم می شود .به این ترتیب شیر مادر که بهترین غذا برای کودک است تبدیل به ماده ای با ارزش غذایی کم می شود .
7- گاز موجود در نوشابه معده را اذیت می کندو از آنجایی که نوشابه بیشتر همراه با غذا مصرف می شود حجم و فشار درون معده را زیاد می کند و سبب بالا رفتن دیافراگم و فشار بر قلب هم می شود.
8- مصرف نوشابه های سرد بعد از غذا تاثیر آنزیم های گوارشی را کم می کند و در جذب مواد غذایی از روده اختلال ایجاد می کند.
9-نوشابه ترکیبی بشدت اسیدی دارد و این احتمال بروز زخم های گوارشی را بالا می برد.
10- کافئین ماده اصلی نوشابه است. این ماده ایجاد وابستگی می کند .ازآن بدتر این که کافئین نوشابه ها نسبت به کافئین قهوه سریع تر جذب بدن می شود .اضطراب اختلال خواب افزایش فشارخون ثپش قلب بالا رفتن گلسترول خون تشدید علایم پیش از قاعدگی و .... بعضی از عوارض مصرف زیاد کافئین است . از سوی دیگر مطالعات نشان داده کودکانی که از سن کم شروع به مصرف نوشابه می کنند چنان به کافئین آن وابسته می شوند که در بزرگسالی به شکلی ناخواسته یک نوشابه خور حرفه ای خواهند شد.
منبع:روزنامه جام جم صفحه سلامت 87.9.12
Answer the phone by LEFT ear
برای پاسخ دادن به موبایل از گوش چپ استفاده کنید
Do not drink coffee TWICE a day
روزانه بیش از دو فنجان قهوه ننوشید
Do not take pills with COOL water
قرص و داروها را با آب خیلی سرد مصرف نکنید
Do not have HUGE meals after 5pm
بعد از ساعت 5:00 از خوردن غذای چرب خوداری کنید
Reduce the amount of TEA you consume
مصرف چای روزانه را کم کنید
Reduce the amount of OILY food you consume
از مقدار غذای چرب و اشباع شده با روغن در وعده های غذایی کم کنید
Drink more WATER in the morning, less at night
در صبح آب بیشتر و در شب آب کمتری بنوشید
Keep your distance from hand phone CHARGERS
از گوشی موبایل در زمان شارژ شدن دوری کنید
Do not use headphones/earphone for LONG period of time
از سمعکهای تلفن ثابت و موبایل برای مدت طولانی استفاده نکنید
Best sleeping time is from 10PM at night to 6AM in the morning
بهترین زمان خواب از ساعت 10:00 شب تا ساعت 6:00 صبح است
Don"t lie down immediately after taking Medicine before sleeping
پس از مصرف دارو فوراٌ نخوابید
When battery is down to the LAST grid/bar
do not answer the phone as the radiation is 1000 times
زمانیکه باتری موبایل ضعیف است با جایی تماس نگیرید و تماس کسی را پاسخ ندهید چون در این حالت امواج منتشره از گوشی 1000 برابر است.
ارسالی ازmilina_delaana" <mehrservices@gmail.com