دوستت دارمها را نگه میداری برای روز مبادا،
دلم تنگ شدهها را، عاشقتمها را…
این جملهها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمیکنی!
باید آدمش پیدا شود! باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش پشیمان نخواهی شد!
سن تان که بالا میرود کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده که خرج کسی نکردهای و روی هم تلنبار شدهاند! فرصت نداری صندوقت را خالی کنی.! صندوقت سنگین شده و نمیتوانی با خودت بکشیاش…
شروع میکنی به خرج کردنشان! توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی
توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد
در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خندهات انداخت و اگر منظرههای قشنگ را نشانت داد
برای یکی یک دوستت دارم خرج میکنی برا ی یکی یک دلم برایت تنگ میشود خرج میکنی!
بعد میبینی آدمها فاصله میگیرند متهمت میکنند به هیزی… به مخزدن به اعتماد آدمها!
سواستفاده کردن به پیری و معرکهگیری…
اما بگذار به سن تو برسند! بگذار صندوقچهشان لبریز شود آنوقت حال امروز تو را میفهمند بدون اینکه تو را به یاد بیاورند.
غریب است دوست داشتن. و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن... وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ... و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛ به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر. تقصیر از ما نیست؛ تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند.
دکتر شریعتی
زن: سحر، چون میروی در کام امواج کند تاب مرا، هجر تو تاراج
ماهیگیر: منم یک مرد ماهیگیر ساده خدا نان مرا در آب داده!
زن: تو را دریا فروکوبیده صدبار ازین زیبای وحشی دست بردار
ماهیگیر: چو می خوانندم این امواج از دور همه عشقم، همه شوقم، همه شور
زن: فریبش را مخور ای مرد، زین بیش به گردابش، به طوفانش بیندیش!
ماهیگیر: نمی ترسم نمی پرهیزم از کار به امید تو می آیم دگر بار
زن: اگر از جان نمی ترسی در این راه بیاور گوهری رخشنده چون ماه که مروارید نیکوتر ز ماهی!
ماهیگیر: ز عشقم گوهری تابنده تر نیست سزاوار تو زین خوش تر گهر نیست
ولی کن تا نباشم شرمسارت فروزان گوهری آرم نثارت
زنی خاموش در ساحل نشسته به آن زیبای وحشی چشم بسته
بر او هر روز چون سالی گذشته ست هنوز آن مرد عاشق بر نگشته ست
نه تنها گوهری در دام ننشست که عشقی پاک گوهر رفت از دست
|
بسیاری از دین ها به شیشه پنجره می مانند.راستی را از پس آنها می بینیم، اما خود، ما را از راستی جدا می کنند .
ایمان از کردار جدا نیست و عمل از پندار .
زندگی روزانه شما پرستشگاه شما و دین شماست .آنگاه که به درون آن پای می نهید، همه هستی خویش را همراه داشته باشید .
گروهی دریای زیبای حقیقت را به درون خود نهان دارند و زلال آنرا در پیاله کوچک کلام نمی کنند.
به گرمای مهربان سینه ی آنان باشد که جان به سکوتی موزون ماوی گزیند .
انسان فـرزانه با مشعـل دانش و حکمت، پیش رفته و راه بشریت را روشن می سازد .
اگر به دیدار روح مرگ مشتاقید ، هم به جسم زندگی روی نمایید و دروازه های دل بدو برگشایید .
که زندگانی و مرگ ، یگانه اند ، همچنانکه رودخانه و دریا .
اگر از دوست خود جدا شدی ، مبادا که بر جدایی اش افسرده و غمین گردی ، زیرا آنچه از وجود او در تو دوستی و مهر برانگیخته است ، ای بسا که در غیابش روشن تر و آشکارتر از دوران حضورش باشد .
به رویاها ایمان بیاورید که دروازه های ابدیت اند .
خداوند، درهای فراوانی ساخته که به حقیقت گشوده می شوند و آنها را برای تمام کسانی که با دست ایمان به آن می کوبند ، باز می کند.
نیکی در انسان باید آزادانه جریان و تسرِی یابد .
همه آنچه در خلقت است ، در درون شماست و هر آنچه درون شماست ، در خلقت است.
شاید بتوانید دست و پای مرا به غل و زنجیر کشید و یا مرا به زندانی تاریک بیافکنید ولی افکار مرا که آزاد است نمی توانید به اسارت در آورید.
آنگاه مردم را درست می ببینی که در بلندیهای سر به آسمان کشیده حضور داشته باشی و نیز در منزلگاههای دور .
کسی که پرهیزکاری را به عنوان فاخرترین جامه اش بر تن میکند بهتر ان است که برهنه باشد
زیرا باد وخورشید سوراخی در پوست او ایجاد نخواهد کرد.
وان کس که رفتارخود را با موازین اخلاقی راه می برد پرنده ی نغمه سازش را در قفس زندانی می کندو ازادترین ترانه ها از لای میله ها و سیم ها بیرون نمی اید. بیچاره ملتی که پر از باور است و خالی از دین.
علی مطهری گفت: زمانی که رییس جمهوری میگوید فلان قانون را اجرا نمیکنم، وقتی به سرعت به مجلس احضار شود و توضیح دهد دیگر در دفعات بعدی جرات نمیکند که بگوید فلان قانون را اجرا نمیکنم. این مساله مهمی است و نباید بگوییم که این تنها یک جلسه است و بلکه این کار خاصیت بازدارندگی دارد. البته اگر رییس جمهوری در مجلس جوابهای قانع کنندهای ندهد یا اینکه بخواهد جوابهای سربالا داده و یا حرفهای گذشته خود را تکرار کند که فلان قانون را اصلا قانون نمیدانم و اجرا نمیکنم، احتمال اینکه نمایندگان مجلس هشتم بحث استیضاح رییس جمهور را در دستور کار خود قرار دهند، وجود دارد البته راه ارجاع این موضوع به قوه قضاییه نیز باز است.
متن کامل گفتوگوی علی مطهری با ایلنا در مورد اختلافات اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم و طرح سوال از احمدینژاد در پی میآید:
در لیست جبهه متحد اسمی از منتقدان دولت از جمله شما و آقایان کاتوزیان و عباسپور نیست. ارزیابی شما از این مسئله چیست؟ از سوی دیگر شنیده شده که شما برای حضور در لیست جبهه متحد رای لازم را هم داشتید، اما آقای حداد عادل از حضور شما در لیست جلوگیری کرده. شما صحبتی در این مورد با آقای حداد عادل داشتید؟ علت را جویا شدید؟ چقدر اهمیت میدادید که نام شما هم در این لیست وجود داشته باشد؟
درست است و من رای کافی برای حضور در لیست جبهه متحد اصولگرایان را داشتم و اطلاع دقیق دارم که از میان 12 رای 7 رای مثبت و 5 رای منفی کسب کردم و قاعدتا باید اسم من در این لیست وجود میداشت، اما افرادی همچون آقای حداد عادل تلاش کردند که اسم ما در این لیست نباشد و به بهانهای موضوع را به هیات داوری واگذار کردند. ظاهرا در هیات داوری هم رای گیری صورت نگرفته و با تصمیمی از پیش تعیین شده، مرا از لیست جبهه متحد حذف کردند. اما مشخصا صحبتی با مسئولین این امر نکردم و تمایلی هم ندارم در مورد اینگونه مسائل صحبت کنم.
حضور در لیست جبهه متحد چقدر برای شما اهمیت داشت؟
برای من زیاد مهم نبود که در این لیست حضور داشته باشم.
برخی افراد معتقد بودند که آقای حداد عادل با علم به اینکه میزان محبوبیت شما در شهر تهران بیشتتر از خودش است مانع از حضور شما در این لیست شد تا خود نفر اول در شهر تهران باشد. شما این تحلیل را قبول دارید؟
اگر اینگونه بوده است یک محاسبه نادرست صورت گرفته است. هر چند که ما باید خوش بین باشیم و لابد آنها برخی نظرات ما را قبول ندارند همانطور که ما برخی از نظرات آنها را قبول نداریم. البته از نظر من عامل اصلی این بود که فکر میکردند اگر اسم امثال بنده در لیست جبهه متحد قرار بگیرد، اقبال قشر متدین و حزب الهی به این لیست کم خواهد شد، حال آنکه من نظر دیگری دارم و معتقدم که در همین قشر متدین طرفداران ما کم نیستند و از این افراطی گریهایی که صورت میگیرد ابراز ناراحتی میکنند. من از برخوردهای که در اجتماعات عمومی دارم شاهد این مسئله هستم و به عنوان مثال در نماز جمعه، هیاتهای مذهبی و راه پیماییهای 22 بهمن که حضور مییابم احساس میکنم که اقبال خوبی به گفتمان و تفکر ما در همین قشر حزب الهی و متدین وجود دارد. البته عده قلیلی تحت تاثیر تبلیغات برخی سایتها و روزنامهها، ممکن است نگاه منفی به ما داشته باشند اما در همان قشر متدین هم اکثرا طرفدار ما هستند.
این اعتقاد وجود دارد که درحال حاضر آقای حداد عادل در حال تلاش و رایزنی برای ریاست مچلس نهم است. شما شانس وی را تا چه اندازه برای ریاست مجلس نهم بالا میدانید؟ از سوی دیگر به نظر شما بین مجلس هفتم و هشتم، کدامیک از مجالس عملکرد قویتری داشتهاند؟
البته ما نمیتوانیم به نیت افراد بپردازیم و در مورد آن قضاوت کنیم اما اگر واقعا چنین موضوعی وجود داشته باشد که قصد برنامهریزی داشته باشند تا آقای الف رییس مجلس شود یا اینکه نامزدهای انتخاباتی را بگونهای بچینینم که در انتخاب رییس جمهور بعدی هم موثر باشد و مجلس سکوی پرشی برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی باشد، نوعی خیانت به مردم است و ما به جای اینکه دنبال مجلس قوی و اصلح باشیم تا بهترینها وارد مجلس شوند، دنبال این رفتهایم که تنها طرفداران و حامیان ما به مجلس راه یابند که این کار یک خیانت به مردم است. ما نباید به این فکر باشیم که رییس مجلس نهم چه کسی خواهد بود و ما باید ذهن خود را بر روی این مسئله متمرکز کنیم که بهترینها کاندیدا شوند و اصلحها انتخاب شوند تا مجلس قوی و کارآمدی داشته باشیم.
لینک مطلب در سایت تابناک
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سیدموسی سیدمحرمی ( سه شنبه 90/12/16 :: ساعت 12:1 عصر )