یکی از دوستان ما روی دست آقای "برایان تریسی" رو زده و 13 تجربه ناب برای موفق شدن در سازمانهای دولتی در ایران رو کشف
کرده که در این ایمیل از نظر خواهید گذراند. در صورتی که کارمند دولت هستیدحتما از این تجربیات ناب استفاده کنید:
1. در یک سیستم دولتی؛ سعی کنید "لال بودن" را تمرین کنید! این تمرین در میزان عزیز بودن شما بسیار موثر است.
2. در یک سیستم دولتی؛ هیچگاه کارمندان را با یکدیگر مقایسه نکنید، چون قطعا شاهد تبعیض خواهید بود.
3. در یک سیستم دولتی؛ اگر مدیرتان 3 یا 4 ایراد دارد انتظار رفتنش را نکشید، چون قطعا نفر بعدی او دارای 43 ایراد خواهد بود !
4. در یک سیستم دولتی؛ می توانید با کارهای کم و کوچک، محبوبیت فراوانی به دست آورید، فقط کافی است "زبان" خود را تقویت
کنید!
5. در یک سیستم دولتی؛ ممکن است که هر چه بیشتر کار کنید، بیشتر خوار و خفیف باشید.
6. در یک سیستم دولتی؛ با اشکالات سازمانتان بسازید و هرگز آنها را با مدیرتان در میان نگذارید، درغیر این صورت یک مشکل دیگر به
سازمان اضافه می شود. آن مشکل، خود شما هستید!
7. در یک سیستم دولتی؛ اشتباهات یک مدیر را هیچگاه به مدیر دیگر نگویید، در غیر اینصورت بجای یک مدیر، دو مدیر در
مقابل شما موضع گیری خواهند کرد.
8. در یک سیستم دولتی؛ با انجام کارهای مختلف و فعالیتهای به موقع، نظم شما تشخیص داده نمی شود،
بلکه برای این کار راههای ساده تری هم هست. مثلا فقط کافیست همیشه میز کارتان را منظم نگه دارید!
9. در یک سیستم دولتی؛ هیچگاه اضافه بر کارهای معمول کار اضافه ای انجام ندهید، در غیر اینصورت انتظار پاداش بیشتری نیز نداشته
باشید.
10. در یک سیستم دولتی؛ همیشه حرفها (فرمایشات) مدیرتان را تایید کنید، حتی اگر از نظر او "ماست، سیاه باشد!"
11. در یک سیستم دولتی؛ تنها کاری که واجب است سریع انجام دهید، کاری است که مدیر شما شخصا از شما خواسته است.
12. در یک سیستم دولتی؛ تنها انگیزه ای که می تواند شما را وادار به کار کند "کسب روزی حلال" است.
13. در یک سیستم دولتی؛ آسه برو، آسه بیا، که گربه شاخت نزنه؛ مگر اینکه با گربه نسبتی داشته باشید!
دکتر علی شریعتی انسانها را به چهار دسته تقسیم کرده است:
1ـ آنانی که وقتی هستند، هستند و وقتی که نیستند هم نیستند.
عمده آدمها حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آنهاست که قابل فهم میشوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند.
2ـ آنانی که وقتی هستند، نیستند و وقتی که نیستند هم نیستند.
مردگانی متحرک در جهان. خود فروختگانی که هویتشان را به ازای چیزی فانی واگذاشتهاند. بیشخصیتاند و بیاعتبار. هرگز به چشم نمیآیند. مرده و زندهشان یکی است.
3ـ آنانی که وقتی هستند، هستند و وقتی که نیستند هم هستند.
آدمهای معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را میگذارند. کسانی که همواره به خاطر ما میمانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم.
4ـ آنانی که وقتی هستند، نیستند و وقتی که نیستند هستند.
شگفتانگیزترین آدمها.
در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوهاند که ما نمیتوانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند نرم نرم آهسته آهسته درک میکنیم، باز میشناسیم، می فهمیم که آنان چه بودند. چه میگفتند و چه میخواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم. هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار میگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و غرقه در حضور آنان مست میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان میآید که چه حرفها داشتیم و نگفتیم. شاید تعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.
رنج تلخ است ولی وقتی آن را به تنهایی می کشیم
تا دوست را به یاری نخوانیم،
برای او کاری می کنیم و این خود دل را شکیبا می کند
طعم توفیق را می چشاند
و چه تلخ است لذت را "تنها" بردن
و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن
و چه بدبختی آزاردهنده ای ست "تنها" خوشبخت بودن
در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است
در بهار هر نسیمی که خود را بر چهره ات می زند
یاد "تنهایی" را در سرت زنده میکند
"تنها" خوشبخت بودن خوشبختی ای رنج آور و نیمه تمام است
" تنها" بودن ، بودنی به نیمه است
و من برای نخستین بار در هستی ام رنج "تنهایی" را احساس کردم .
دکتر علی شریعتی
و نکته آخر اینکه آقای بذرپاش بخش عمدهای از حوادث پس از انتخابات را محصول سکوت خواص میدانند، باید به ایشان گفت آن خواصی که اظهار نظر کردند، چه سرنوشتی پیدا کردند که بقیه اظهار نظر بکنند. بیشتر خواص، دو طرف را (البته به تفاوت) مقصر میدانند، ولی اگر اظهار نظر نمایند مورد هجوم امثال شما واقع میشوند. زبان حال شما این است که خواص اظهار نظر کنند و فقط همان چیزی را که ما می گوییم بگویند.
علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در جوابیهای به اظهارت اخیر مهرداد پذرپاش پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، این جوابیه نخست برای خبرگزاری فارس فرستاده شده و این خبرگزاری که بنا بر قانون به دلیل اینکه اظهارات بذرپاش را منتشر کرده، باید نسبت به درج جوابیه اقدام میکرد و این کار را انجام نداده است، به همین خاطر، دفتر دکتر علی مطهری، جوابیه را برای «تابناک» فرستاده تا برای تنویر افکار عمومی منتشر شود.
متن کامل جوابیه به شرح ذیل است:
در سخنان آقای بذرپاش چند نکته وجود داشت که قابل انتقاد است. یکی اینکه به بنده اتهام سوء استفاده از پیشینه خانوادگی زده اند که من نفهمیدم کجا و کی این سوء استفاده انجام شده است.
دوم اینکه گفته اند موضع گیری این بنده مبنی بر اینکه رئیس جمهوری زمینه ساز این فتنه بوده است توهین به 25 میلیون رأی مردم است. این حرف باطل است زیرا بسیاری از کسانی که به آقای احمدی نژاد رأی دادند این مطلب را قبول دارند و تنها به دلیل اینکه خطر طرف مقابل بیشتر است و یا به احترام رهبری به ایشان رأی دادند.
نکته سوم اینکه گفته اند اینکه به نام فرزند استاد شهید به جلسات آقای هاشمی بروند و همزمان خواستار محاکمه احمدی نژاد شوند، جفای به نام « مطهری » و اندیشه های آن بزرگمرد در مقابله با نفاق و التقاط است.
این یک دروغ است. آخرین ملاقات من با جناب آقای هاشمی یک سال پیش بوده است که برای مشورت درباره پیشنهاد کاندیداتوری آقای ولایتی در انتخابات ریاست جمهوری با ایشان ملاقات کردم. ضمناً جفای به استاد مطهری این است که فرزند ایشان در مقابل ظلم آشکار ساکت بنشیند و بگوید چون یک طرف قدرت را در دست دارد درباره ظلم او سکوت کنیم و فقط به ظلم طرف دیگر ـ که البته بزرگتر است ـ بپردازیم، کاری که آقای بذرپاش و امثال ایشان انجام می دهند. شجاعت در بیان حق و دفاع از مظلوم و رعایت انصاف در قضاوت جزء سیره شهید مطهری است.
و نکته آخر اینکه آقای بذرپاش بخش عمده ای از حوادث پس از انتخابات را محصول سکوت خواص می دانند، باید به ایشان گفت آن خواصی که اظهار نظر کردند چه سرنوشتی پیدا کردند که بقیه اظهار نظر بکنند. اکثر خواص، دو طرف را ( البته به تفاوت ) مقصر می دانند ولی اگر اظهار نظر نمایند مورد هجوم امثال شما واقع می شوند. زبان حال شما این است که خواص اظهار نظر کنند و فقط همان چیزی را که ما می گوییم بگویند. بدیهی است خواصی که به این حرف تسلیم شوند دیگر خواص نیستند. رهبر انقلاب هم فرمودند خواص اظهار نظر کنند اما نظر خودشان را بگویند و سعی کنند به صواب نزدیک باشد.
البته به آقای بذرپاش حق می دهم که تحمل اجرای عدالت را درباره رئیس جمهور محترم نداشته باشند، ولی رفع این فتنه جز از طریق رسیدگی به اتهامات دو طرف آن امکان پذیر نیست.
لینک مطلب: وبلاگ دکتر علی مطهری