دیوار اعتماد مرا موریانه خورد اینک من آن عمارت از پای بست ویرانم
هرگز تو باز نخواهی گشت می دانم!
گوش فرادهیم به تمام فریادها که بلندترین آنها سکوت است .
ما مجبور نیستیم همه راست ها را بگوییم .اما مجبوریم راست بگوییم.
آنگاه که چشم گشودم گفتند دوست بدار.حال که دیوانه اش گشته ام گویند رهایش کن.
من با امید مهر توپیوسته زیستم .بعد از تو؟ این مباد. که بعد از تو نیستم .
گیرم که آب رفته به جوی باز آید. با آبروی رفته چه باید کرد .
تو مپندار که خاموشی من هست برهان فراموشی من .
هرگز نصیحت مکن.دانا احتیاج ندارد ونادان نمی پذیرد .
به گزارش قلمنیوز، مهندس میرحسین موسوی در ادامه برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با نشان دادن نموداری تصریح کرد: که این نمودار رتبه ما را در سال 1384 در میان کشورهای مختلف نشان میدهد که از نظر فساد در چه مرحلهای هستیم و این نمودار براساس نرمها، اندازهها و استاندارها سنجیده میشود. همچنین این نمودار نشان میدهد که هر کشور در میان سایر کشورها در چه مرتبهای از فساد قرار دارد، این نشاندهنده این است که در همه کشورها فساد وجود دارد.
وی افزود: ما از رتبه 88 به رتبه 141 در میان 166 ، در سال 1378 سقوط کردیم یعنی به انتها نزدیک هستیم بنابراین چگونه میتوانیم بحث مبارزه با فساد و فقر را داشته باشیم. پیش از آنکه به این مرحله برسیم باید با مجموعهای از سیاستها به سمت کشورهایی برویم که کمترین فساد در آنجا وجود دارد، در آن هنگام است که برخورد با افراد فاسد که شناسایی میشوند و به قوهی قضایهای که در تعامل با دولت یقینا خوب کار کند، صورت میگیرد و بهتر میتوان کار را پیش برد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه هدف قانون برنامه چهارم این بوده که تورم را یک رقمی کنیم، افزود: در شرایط فعلی از ده درصد سال 1384 به 4/25 در اسفند ماه سال گذشته رسیده است. البته نسبت به این رقم ترویج شد و مطلبی روز گذشته در میان مردم به صورت رایگان توزیع شد با این عنوان که «بانک مرکز: موسوی دروغ میگوید»
وی با نشان دادن روزنامه ایران که این مطلب در آن به چاپ رسیده بود، گفت: ظاهرا این نشریه با پول دولت تهیه و چاپ میشود و وقتی گفته میشود در انتخابات نباید از امکانات دولتی استفاده کرد، این بدترین نوع استفاده از امکانات دولتی است. این نشریه به صورت رایگان میان مردم توزیع میشود. در این هنگام موسوی بخشهایی از بیانیه بانک مرکزی در مورد آمارهای اقتصادی را قرائت کرد.
مجری با بیان اینکه سهام عدالت، مسکن مهر و افزایش حقوق کارمندان از برنامههای دولت فعلی بوده است، گفت: آیا شما این موارد را ادامه میدهید؟ که موسوی اظهار کرد: متاسفانه در بعضی از روستاها شایعه کردند که اگر فلانی رای بیاورد، حقوقها را کم میکند و سهام عدالت را از بین میبرد. خیر بنده هیچکدام از اینها را انجام نمیدهم هر دولتی که هر تعهدی را بدهد دولت بعدی باید آن را ادامه دهد.
میرحسین موسوی به عنوان اظهارات پایانی خطاب به مردم گفت: آنچه امروز ما را به اینجا رسانده حضور شماست. آخرین صحبتم با شما که تا زمان انتخابات که ارتباطم با شما قطع خواهد شد، این است که یقین دارم حضور شما در صحنه ادامه پیدا خواهد کرد. همه باید مراقب باشیم و حضور سبز، پر از معنویت و روحانیت و همراه با تعادل و نگاه به مقررات و هنجارهای دینی و اعتقادی حفظ کنیم.
موسوی ادامه داد: به این دلیل رنگ سبز را که رنگ اهل بیت است انتخاب کردهایم برای اینکه به اخلاق و رویه ائمه متمسک شویم. دیروز نیز احساس کردم که مردم با یکدگیر مهربانتر شدهاند و باید این فضا را همراه با آگاهی و حضور همه جانبه ادامه دهیم.
وی ادامه داد: در این مدت به دلیل قطع این ارتباط ممکن است با پرونده سازی، جوسازی و مسائلی که متاسفانه شاهد آن بودیم و شما نیز بعضی را شنیدید، مواجه شوید. اهل برگشتن از این راه نیستم نه انصراف و نه برگشت. من همان میرحسین سابق اول انقلاب هستم؛ شرایط جدید را درک میکنم و با این روحیه وارد صحنه شدهام.
وی به بسیجیان و کسانی که ناظر در امر انتخابات هستند گفت که آرا مردم امانت الهی است و مراجع بزرگ و علما هر نوع تخطی به آرا را حرام دانستهاند. یقین دارم کسانی که بر سر صندوقها هستند و بخشی از ملت ما به شمار میروند و پایبند به ارزشها هستند، این امانت را حفظ خواهند کرد.
موسوی در مورد ناظرین کاندیداها بر سر صندوقها گفت: به نظر من دولت باید در این رابطه اجازه دهد. البته خبری را دراین رابطه شنیدهام، دخالت در فعالیت ناظر کاندیداها را به فال نیک نمیگیرم و به دست اندر کاران توصیه میکنم که با مردم راه بیایند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تشکر با بسیجیان گفت: بنده یک بسیجی هستم و از بسیجی واقعی حمایت میکنم. افتخار هم میکنم که بسیجی باشم و همانطور که حضرت امام و مقام معظم رهبری فرمودند بر هر بسیجی لازم این است که رایشان برای خودشان پنهان باشد و از آرا مردم مانند ناموس و یک ویعده الهی حفاظت کنند.
موسوی در پایان از حضور سبز همه مردم قدردانی کرد و گفت: انشاءالله بهترین سرنوشت را از سوی خداوند برای خود مقدر ببینیم.
مشاهدن متن کامل
به گزارش ایلنا، مهندس میرحسین موسوی با اشاره به اینکه تمامی نظرسنجیهای اخیر حکایت از جهش رای وی دارد، تاکید کرده است: رفتارهای رئیسجمهوری و طیف هواداران ایشان که مرزهای اخلاقی و اسلامی را زیر پا میگذارند، در واقع واکنش به این واقعیت است که مردم تصمیم خود را گرفتهاند.
میرحسین موسوی در نامه خود با اشاره به موج استقبالهای مردمی تاکید کرد: از آنجا که احتمال میرود در واکنش به اقبال مردمی امواج جدید پروندهسازی و ارعاب مردم و ایجاد تهدید و جوسازی علیه فعالان و طرفداران اینجانب در دستور کار قرار گیرد. از جنابعالی میخواهم به اعتبار مصلحت جمهوری اسلامی ایران اوامر لازم را جهت جلوگیری از فضای یاد شده اعلام تا هوشیاری لازم در نهادهای مسوول بوجود آید.
به گزارش خبرنگار قلم نیوز، این سایت ها در حرکتی جدید برای تخریب وجهه موسوی بر روی موضوع استعفای وی در سال 1367 دست گذاشته و با تحریف اصل موضوع، سعی دارند از این موضوع در راستای منافع خود بهره ببرند.
این در حالی است که حمایت های همه جانبه حضرت امام خمینی (ره) از مهندس میرحسین موسوی در دوران نخست وزیری موضوعی نیست که بر کسی پوشیده باشد، اما از آنجا که این روزها کسانی به خود اجازه داده اند که به خیال واهی کم اطلاعی احتمالی نسل جدید، رخدادهای آن زمان را مستمسک قرار داده و پشتیبانی های استثنایی از فرزند رشید امام (ره) و انقلاب را کم اهمیت جلوه دهند یا با بزرگنمایی موضوع استعفا که حرف های گفتنی پیرامون آن بسیار است، حمایت های آن رهبر کبیر را پایان یافته تلقی کنند.
مهندس میرحسین موسوی نیز در پاسخ به سوالاتی درباره استعفای خود در اواخر دوران نخست وزیری اش توضیحاتی ارائه کرد و گفت: استعفای آن زمان بر اساس یک اعتقاد صورت گرفت که حضرت امام (ره) هم برخورد کردند و من هم خدمت ایشان ارادت داشتم و به کار برگشتم و بعد از این که برگشتم، ایشان تا آخر عمر مبارکشان از دولت حمایت کردند.
وی بیان کرد: حضرت امام (ره) همواره در صحبت های خود بر حرکت دولت در مسیر قانون تاکید داشتند. من در دورهای احساس کردم نمیتوانم به وظایف قانونی خود عمل کنم و نمیخواستم خارج از اعتقادات خودم هم عمل کنم و افتخار میکنم که حضرت امام (ره) من را به کار فرا خواندند و در بطن تلخی آن ماجرا، این جزو شیرینترین اتفاقات و خاطرات بود.
آخرین نخست وزیر ایران ادامه داد: پس از استعفا خدمت امام (ره) رسیدم، ایشان فکر کرده بودند چون تعزیرات حکومتی را از دست من گرفتهاند، من ناراحت شدم، به همین دلیل فرمودند که جنگ تمام شده است و گفتند اگر فکر میکردید لازم است، به من میگفتید تا من بگویم بررسی کنند و من در ادامه مساله را توضیح دادم.
موسوی بیان کرد: به نظرم علم هر کس، حجت ایجاد میکند و من به امام (ره) گفتم که برایم حجت شد که نمیتوانم وظایف خود را انجام دهم.
وی افزود: امام (ره) مرا نصیحت کردند و من هم به ایشان گفتم که تسلیم اراده شما هستم و همیشه هم به این مساله افتخار میکنم.
موسوی با بیان اینکه «من دوباره برگشتم و کار خود را شروع کردم» بیان کرد: آن زمان ایشان مکثی، یکی دو ماهه در دفاع از دولت داشتند و من آن را به حساب این مساله گذاشتم که ایشان منتظر بودند ببینند آیا من دوباره استعفا میدهم یا خیر اما من ایستادم و کارها را پیش بردم و پشت سر آنها قویترین تاییدات حضرت امام (ره) درباره دولت تا آخرین لحظه ادامه داشت.
وی بر اهمیت بدنه دولت در پیشبرد کارها در زمان نخست وزیری خود تاکید کرد و گفت: هرگاه امام (ره) دولت بنده را تایید میکردند، بلافاصله تاکید می کردم که اگر افتخاری هم هست مربوط به دستگاه اجرایی و بدنه دولت است؛ حتی در تاییدات مستقیم امام (ره) که ایشان از من اسم میبردند، باز هم من این را به بدنه دولت بر میگرداندم.
نامه 135 نماینده مجلس و پاسخ امام درباره عملکرد دولت موسوی
جمعی از اساتید علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاههای سراسر کشور در اقدامی بیسابقه با صدور بیانیهای از کاندیداتوری میرحسین موسوی حمایت کردند. پیش از این جمعی از اساتید جامعهشناسی دانشگاهها نیز از مهندس موسوی حمایت کرده بودند.
به گزارش خبرنگار کلمه، حمایت این تعداد از اساتید و صاحب نظران علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه ها از میرحسین موسوی در تاریخ کشور بی نظیر است.
71 استاد علوم سیاسی دانشگاه در بیانیه خود آوردهاند: سرنوشت این ملت با تحولات بینالمللی و ساختارهای سیاسی داخلی سخت پیوند خورده است. گرچه بسیاری تلاش کردهاند، شأن دانش سیاست را به گردآوری اطلاعات برای تأیید نگرشهای حاکم یا گرایشهای سیاسی خاص فروکاهند، اما تجربه تاریخی این ملت نشان داده که عدم بهرهگیری درست از یافتههای این دانش شگرف سبب ناتوانی نخبگان در بهرهبرداری درست از تحولات بینالمللی، عدم شکلگیری ساختارهای کارآمد سیاسی و در نتیجه بروز مشکلاتی در جامعه ایران شده است. لینک منبع
مهندس میرحسین موسوی بار دیگر تاکید کرد: اگر با وجود این همه امکانات و سرمایههای اجتماعی فقر داریم، این از ضعف ماست و سرنوشت ما این نیست.
سرنوشت آذربایجان یعنی سرنوشت ایران؛ همیشه همین بوده است و الان نیز چنین است. سرنوشت آذربایجان و سرنوشت کل ایران از هم جدا نیست لینک منبع
بیانیه ای از میر حسین