موسوی در ادامه با بیان اینکه می خواستیم ایران الگو و قدرت باشد گفت: دو نوع مدیریت می توان داشت؛ مدیریتی بر اساس ماجراجویی و قهرمان نمایی و رفتارهای نمایشی و خرافه گرایی و خیال بافی و خودمحوری.
وی افزود: مدیریت نوع دوم بر اساس شفافیت، قانون گرایی، صداقت و کار کارشناسی و اعتدال است و اگر می خواهیم ایران قوی داشته باشیم، نوع دوم مناسب است.
موسوی در ادامه به دلایل حضور خود در انتخابات شرکت کرد و گفت: بنده با مدیریت فعلی کشور نسبت به آینده احساس خطر کردم.
در ادامه موسوی وارد نقد مصداقی عملکردهای دولت شد و با اشاره به دستگیری ملوانان انگلیسی، بیان این جمله احمدی نژاد که می خواستند مرا بربایند و ... به نقد سیاست خارجی دولت نهم پرداخت.
موسوی گفت: شعار ها بر اساس خیال پردازی است؛ مثلا مدیریت جهان و فروپاشی فلان کشور و ... اینها هیچ پشتوانه عملی ندارد.
موسوی تاکید کرد: در سیاست خارجی، آبروی کشور خودمان را بردیم، به عزت لطمه زدیم و تنش وسیع اجرا کردیم. احمدی نژاد درباره ماجرای ملوانان انگلیسی که مورد نقد موسوی قرار گرفت گفت: آقای بلر نامه کتبی داد و گفت سیاست هایمان را نسبت به ایران تغییر میدهیم. وی ادامه داد: زیباترین کار جمهوری اسلامی ایران آزادی ملوانان انگلیسی بود.
وی درباره رابطه با عربستان هم گفت: آقای ملک عبدالله قبلا از من پرسید که اگر دعوت بکنم میایی مکه که گفتم بلی و در آنجا استقبال خوبی از من شد و موج زیادی راه افتاد.
احمدی نژاد گفت: آقای موسوی تصاویر را ببینند و شاهد استقبال باشند.
وی در ادامه به نقد دوران مهندس موسوی پرداخت و گفت: در دوران علیه آقای موسوی رابطه ما با عربستان بد بود، رابطه از اساس قطع شد. درباره اسرائیل هم آقای موسوی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی باید محو شود و نیروی نظامی می خواستند به فلسطین بدهند.
احمدی نژاد افزود: اگر در میدان رقیب بازی کنیم، باختیم؛ کاری که در دولت هاشمی و خاتمی انجام شد و حمایت کردید.
وی با بیان اینکه 7 قطعنامه شورای حکام به هنگام عقب نشینی ما تصویب شد افزود: امروز 7هزار سانتریفیوژ می چرخد، آقای موسوی در پاریس و بروکسل و سعد آباد چه گذشت؟ متن کامل مناظره
سیدموسی سیدمحرمی این وبلاگ صرفا برای دیگران نوشته نمی شود بلکه هر آنچه خود علاقمند به یادداشت آن هستم به عنوان دفتر خاطرات و ذخیره اطلاعاتی که در دفتر یادداشت و خاطرات برایم مقدور نیست می باشد لذا در وهله اول برای خودم می نویسم و اگر برای کسی قابل استفاده بود که چه بهتر.مزیت وبلاگ بر دفتر عقاید و خاطرات و... این است که در سایه اظهار نظر منتقدین کم و کاست نوشته هایم معلوم می گردد در حد امکان در صدد اصلاحشان برآیم و ....